dimarts, 23 de desembre del 2014

Analitzant un blog




Avui, he analitat el blog de Miguel Rosa professor, pedagog i director CEIP San José Obrero a Sevilla, que defineix en el seu blog que és possible una altra educació basada en els sentiments i en l'empatia. El seu blog es diu " Desde mi Azotea".


"Desde mi Azotea", és un blog que tracta del sistema educatiu avui en dia. La majoria de les entrades parlen d'activitats i recursos educatius que utilitzen a la seva pròpia escola, d'altres són informatives, és a dir, es comenta alguna notícia recent que s'ha extret d'altres pàgines web o diaris. Els continguts, doncs, són molt interessants per molts educadors. El format en el que treballa aquests continguts és molt correcte, utilitza suports audiovisuals com ara imatges, vídeos, presentacions...
M'agrada analitzar aquest blog perquè en moltes de les seves entrades plasma informació i utilitza suports audiovisuals de temes tractats a les meves entrades o a l'aula a l'assignatura de GTIC com per exemple, del Twitter, del Google drive, de RSS, núvols on-line... I també perquè publica ell mateix la informació donada, a través de la seva opinió. Si hi ha alguna entrada que no és escrita per ell, cita l'autor, això és molt adient i transmet confiança de cara a la informació que dóna. En l'estructura d'aquest blog hi trobem: la capçalera, la barra lateral amb el blogroll, els edublogs, les etiquetes, l'Instagram, la informació sobre l'autor, el Twitter i les recomanacions; les entrades són en general extenses però concretes i precises que van acompanyades de la data de publicació, d'un suport audiovisual, de qui ho ha publicat i dóna la possibilitat que es facin comentaris; i té peu de pàgina en què si observen les estadístiques del blog. Podeu observa-lo clicant al següent link:


Us recomano que hi doneu un cop d'ull! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada