dimarts, 9 de desembre del 2014

Identitat i Territori


Fa uns dies que per parelles havíem de preparar un tema per tal de ser exposat oralment a l'aula amb un suport audiovisual necessari. Aquest treball l'he realitzat amb la meva companya Carolina Torres, i parlant vàrem decidir fer l'exposició sobre l'experiència. Les dues treballem cuidant a infants aproximadament de la mateixa edat i vàrem creure que era una gran oportunitat per exposar-ho davant dels nostres companys, ja que la nostra feina està relacionada amb el que estem estudiant, educació infantil. Segur que molts d'ells estan en la mateixa situació de treballar del mateix que estan estudiant o bé estan buscant feina.


Havíem de procurar de repartir el temps per tal que les dues persones de la parella exposéssim pràcticament una estona similar però respectant i potenciant la lògica comunicativa. Així doncs, s'havia de preparar l’exposició tenint en compte allò que voldríem comunicar, l’estructura de l’exposició i la captació del públic, utilitzant les estratègies comunicatives que creiessim més oportunes.


A l'hora de fer l'exposició, ens vàrem posar molt nervioses i això ens va perjudicar, ja que ens vàrem oblidar de moltes coses que havíem d'exposar. Tot i així, vàrem tirar endavant i amb el temps els nervis anaven desapareixent. Cal esmentar que amb l'exposició d'Identitat i Territori hem après que s'han de controlar els nervis perquè no et passin una mala jugada. També és important tenir preparat un guió per si no te'n recordes d'algunes coses, però no s'ha de memoritzar, és a dir, no fer un abús del guió sinó que serveixi d'ajuda.


Tot seguit adjunto el nostre treball:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada