dilluns, 8 de desembre del 2014

Qui ets tu? - Descripció

Hi ha moltes maneres de fer una descripció d’una persona. Avui a Coed, hem posat en pràctica la descripció fotogràfica. Amb una fotografia l’autor pot descriure una persona, ja digui amb el paisatge de fons, la vestimenta, per la llum, per l'expressió facial, etcètera. La persona que fa l’observació de la imatge pot interpretar coses que potser l’autor no volia o potser és allò que ell volia transmetre. Tota imatge ha de ser acompanyada per un peu de foto que, molt breument ha de descriure allò que es representa a la imatge.

En aquest treball jo he volgut descriure a la Clàudia Pedrosa, companya de la classe de primer B d’Educació Infantil. I això ho he fet de la següent manera:

Clàudia Pedrosa. 21 anys. Acció, reacció. Estudiosa i treballadora. Tècnica Superior en Educació Infantil. Emociona i s’emociona. Ha perseguit a un somni i n’ha aconseguit uns quants. És propera, divertida i tal com raja. Simpàtica, empàtica i molt d’humor. .
De Castelldefels però estudiant a Barcelona. Passió per viatjar. Té un punt de nena de la selva, com per civilitzar. És indomable. Treball dur i tot tacat de diversió. Si té algun problema, l'ha d'expressar. Fanàtica a conèixer a persones noves però, si transmeten confiança. No li infon respecte ningú ni la frena res: ni tan sols les seves limitacions. Supersticiosa, guerrera i amb caràcter. En un futur, vol emprendre una nova manera d’educar per canviar la societat d’avui en dia. Està boja, però li encanta. No se li escapa res: tot controlat.

És una noia curiosa, la Clàudia. El seu lema: mentre tu sàpigues qui ets, no tens res a demostrar. Amant dels animals i en concret un: el seu “chihuahua”. Fa que les coses no només semblin fàcils, sinó que ho siguin. Diu: una persona culte és aquella que accepta les diferents cultures i tradicions. Només tres paraules: imaginació, fantasia i somni. Si fa coses que ja coneix, la Clàudia s’avorreix. Clara i pràctica

Cada paraula un impacte. Cada frase, una idea. Cada silenci, ajustat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada