diumenge, 26 d’octubre del 2014

Ús del Prezi




El prezi és un programa de presentacions per explorar i compartir idees sobre un llenç virtual basada en la informatica en núvol (programari com a servei). S'utilitza com a plataforma de pont entre la informació lineal o la no lineal, ja sigui de forma lliure o bé estructurada. El text, les imatges, els vídeos i altres mitjans de presentació es col·loquen sobre el llenç, i es poden agrupar en marcs. En ell, com bé indica el seu nom complert, Presentation Zooming, es destaca la possibilitat d'utilitzar el zoom durant la presentació. 

Aquest programa és online però també té la opció de descarcàrrega i doncs,  de tenir-ho al ordinador per poder anar modificant sense conexió a la xarxa. També és diferent a altres programes perquè no té un límit, és a dir, no disposes d'un espai limitat per a diapositiva.

Cal destacar que hi ha l'opció de registrar-se com a educadors i també des d'una entitat educativa com per exemple Blaqnuerna. Això dona la possibilitat d'accedir al programa sense limitacions de temps i gratuitament.







Crèdits: - La informació és extreta de la Viquipèdia 
                      - Les imatges del prezi estàn extretes del google


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada