dimecres, 1 d’octubre del 2014

Treballs Col·laboratius. Google Drive


Avui hem parlat dels Treballs Col·laboratius amb un suport TIC. Tot seguit exposo un treball col·laboratiu que vàrem fer amb les companyes en el que parla de, la diferencia d'una pissarra digital d'una tradicional, amb un suport TIC:


S’ha de triar entre pissarra digital i pissarra tradicional de guix, o podem tenir les dues pissarres a l’aula? Tot seguit en parlem en el nostre treball de l’assignatura de GTIC, format per la Odet Montoro (jo), la Clàudia Pedrosa, la Carolina Torres i la Laia Tort. Tret de que el tema que ens proposaven pensàvem que molts companys/es el triarien, i com que volíem innovar de manera col·lectiva vam decidir fer aquest.  

El treball l’hem anomenat “Dos mons, un mateix objectiu”, ja que aquest tema tracta de l’actual i constant debat a les escoles pel que fa al tema de les pissarres tradicionals envers les digitals.

Tal com està pautat, hem fet ús dels diferents documents de Google via Drive. Tot i que no havíem treballat gaire en xarxa, ens hem introduït amb més fluïdesa de l’esperada. Ha estat una eina útil i eficaç a l’hora de treballar online entre totes, ja que ens ha permès està editant a tot moment amb seguretat i de forma conjunta. El format del formulari també ens ha estat senzill d’utilitzar i per tant, no hi ha hagut cap complicació a l’hora de compartir ni de recollir els resultats.

Finalment, hem acabat penjant el treball al bloc mitjançant els codis embed dels diferents documents compartits. D’aquesta manera es pot visualitzar de manera directe a cadascun dels nostres blocs.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada