dilluns, 22 de setembre del 2014

Què són les webquest?



Les webquest són una activitat didàctica que integra els principis constructivistes de l'aprenentatge, és a dir, la metodologia de l'ensenyament basat en el treball en grup per projectes i recerca, mitjançant tasques i navegant per la web. Aquesta activitat incorpora l'internet com a una nova eina educativa que crea interés i motivació a la hora de fer les tasques de classe. 

Per realitzar una webquest, el educador ha de crear una web i plantejar un problema del qual els seus alumnes hauran de resoldre. 

El següent vídeo presenta la proposta de treball col·laboratiu que es duu a terme a el cicle superior de primària del CEIP Gras i Soler d'Esplugues de Llobregat, amb la webquest de les constel·lacions zodiacals: 



Si necessiteu més informació, podreu accedir a la pàgina http://www.edu3.cat/ , que és molt recomenable per augmentar informació, ja que ofereix una orientació acadèmica i professional individualitzada, i proporciona ajuts per superar els dubtes i les dificultats d'estudi o d'aprenentatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada